Puhelin: (03) 730 5470
2024-6-15   Finnish flag to switch the language to Finnish   British flag to switch the language to English
 

Vanax 75 typpiteräs


Paikanvaraus

Vanax 75 typpiteräs

Uudenlainen ruostumaton martensiittinen pulveriteräs jonka työstettävä materiaali on yleensä pehmeä tai tahmea. Erinomainen leikkaus, kulutus ja korroosio kestävyys. Teräksen pinta on huippu liukas.

Tuote - ProductLaatu-Grade∼Luokittelu ∼ClassificationHinta-Price

Tuotekuvaus

Korkea seosteinen kromi-, molybdeeni-, vanadiini-, typpipitoinen teräs jonka typpi vaikuttaa oleellisesti teräksen sisäisiin ominaisuuksiin. Korroosion kestävyys on erinomainen alhaisen hiili- ja korkean kromi pitoisuuden takia. Teräs on kulutumiskestävyydeltään erittäin hyvä ja kiinnileikkautumista vastaan erinomainen, johtuen alhaisesta kitkasta. Teräs soveltuu erittäin hyvin käyttökohteisiin joissa työstettävä materiaali on pehmeää tai tahmeaa. Teräksen karkaisu lämpötila on 1080 astetta ja päästettynä 200 asteessa kaksi kertaa kaksi tuntia saavutetaan kovuus HRC 60-61. Tämä uudenlainen huipputeräs soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi jääpurren teräaineeksi äärimmäisen pienen kitka-arvon myötä, joka on vain noin kymmenesosa muiden terästen vastaavasta. Teräs soveltuu hyvin induktio karkaistavaksi, ja voidaan päästää haluttuun kovuuteen.

Työstettävyys huomattavasti parempi kuin muilla ruostumattomilla teräksillä!

Lisätiedot

Tuote - yleisnimi

Ruostumaton pulveriteräs, terä

Vaativuus

4-hallitsee työn

Ruostumattomuus

Erittäin hyvä (5)

Terän pinta (valmiina)

Tavallinen kiiltävä

Terän materiaali

Vanax 75

Kovuus (HRC)

60-61

Nimi (laatu)

Vanax 75

Materiaalin koostumus

C 0.2%, N 4.2, Cr 21.2, Mo 1.3, V 9.3

Pinta

Koneistettu

Hinnoitteluyksikkö

kpl

Mittayksikkö

Paino: kg & Mitat: mm

Alkuaineet

Al=Alumiini, B=Boori, C=Hiili, Ce=Cerium, Co=Koboltti, Cr=Kromi, Cu=Kupari, Fe=Rauta, Mg=Magnesium, Mn=Mangaani, Mo=Molybdeeni, N=Typpi, Nb=Niobium, Ni=Nikkeli, P=Fosfori, Pb=Lyijy, S=Rikki, Si=Pii, Sn=Tina, Ti=Titaani, V=Vanadiini, W=Volframi, Zn=Sinkki

Muuta huomattavaa

Ruostumattomuus on huomattavasti parempi verrattuna ruostumattomiin pulveriteräksiin, sen erittäin alhaisen hiilipitoisuuden ja korkean typpipitoisuuden ansiosta.

HUOM! Useimmat sivustolla olevat hinnat eivät ole ajan tasalla. Ajantasaisen hinnan halutusta tuotteesta saa tiedustelemalla asiaa puhelimitse.