Puhelin: (03) 730 5470 , Fax: +358 3 730 5464
2016-8-1   Finnish flag to switch the language to Finnish   British flag to switch the language to English
 
austeniittinen ja ferriittinen teräs (ei karkene)

Ruostumaton teräs


Paikanvaraus

Ruostumaton, austeniittinen ja ferriittinen teräs

Ruostumaton teräs, haponkestävä teräs, kuumankestävä teräs, austeniittinen-, ferriittinen teräs. Useita mittoja – laaja valikoima. Nopeasti suoraan varastosta teollisuudelle, koneiden huoltoon ja korjaukseen, konepajoille, tutkimus & kehitykseen, oppilaitoksille, veneisiin, yksityisille.
Ei voi karkaista teräksen lämpökäsittelyssä teräksi.

Tuote - ProductLaatu-Grade∼Luokittelu ∼ClassificationHinta-Price
5,50 €

Tuotekuvaus

Laaja valikoima ruostumattomia austeniittisia ja ferriittisiä teräksiä. Nopeasti suoraan varastosta teollisuudelle, kuljetus/ maansiirtokoneiden huoltoon ja korjaukseen, konepajoille, yksityisille.

Haponkestävä, ruostumaton austeniittinen teräs. Ei karkene.

Lisätiedot

Hinnoitteluyksikkö

kpl

Mittayksikkö

Paino: kg & Mitat: mm

Alkuaineet

Al=Alumiini, B=Boori, C=Hiili, Ce=Cerium, Co=Koboltti, Cr=Kromi, Cu=Kupari, Fe=Rauta, Mg=Magnesium, Mn=Mangaani, Mo=Molybdeeni, N=Typpi, Nb=Niobium, Ni=Nikkeli, P=Fosfori, Pb=Lyijy, S=Rikki, Si=Pii, Sn=Tina, Ti=Titaani, V=Vanadiini, W=Volframi, Zn=Sinkki

Tilapäinen tauko

Arvoisat asiakkaamme,

Valitettavasti joudumme pitämään tauon tiedusteluihin vastaamisessa ja tilausten vastaanottamisessa, alkaen lauantai 7.5.2016, sairaustapauksen takia.

Sivusto toimii ja tuotteet ovat saatavissa - emme vain tilapäisesti voi vastata tiedusteluihinne ja käsitellä tilauksia ennen tilanteen poistumista.

Odotamme tauon kestävän useita päiviä ja toivottavasti vähemmän kuin jokunen viikko. Palvelemme jälleen niin pian kuin mahdollista.

Pahoittelemme tilanteesta teille aiheutuvaa häiriötä.

Reino Päivärinta

Damasteel tuotteet

+ 100% -