Puhelin: (03) 730 5470 , Fax: +358 3 730 5464
2020-4-16   Finnish flag to switch the language to Finnish   British flag to switch the language to English
 

Alumiiniprofiilin pursotus


Alumiiniprofiilin pursotus 4
Alumiiniprofiilin pursotus 2Alumiiniprofiilin pursotus 3Alumiiniprofiilin pursotus 4

Alumiiniprofiilin pursotus

Asiakaskohtainen alumiiniprofiili ja pursotusmuotti.

Tuote - ProductLaatu-Grade∼Luokittelu ∼ClassificationHinta-Price

Tuotekuvaus

Teräsrengin uusi palvelu auttaa asiakkaita hankkimaan laadukkaita mittojen mukaan valmistettuja alumiiniprofiileja maailmalta. Avasimme palvelulle oman sivuston: AlumiiniProfiili.fi. Hinta ja toimitusehdot ovat kohdallaan kun alumiiniprofiilit hankitaan kauttamme ulkomailta. Minimitilaus on n. 500 kg. Toimimme luotettaviksi osoittautuneiden yhteistyöyritysten kanssa. Palvelu tukee suomalaisen teollisuuden globaalia kilpailukykyä, raaka-aineen hankinnan osalta.

Palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Esimerkit:

  • “Ensimmäisen alumiiniprofiilin hankinta”: Profiilin ja muotin suunnittelu, yhteydenpito tehtaaseen, laadun tarkastus tehtaalla ja laboratoriomittaukset ulkopuolisen tarkastajan tekemänä, toimitus asiakkaan tiloihin Suomessa.
  • Kokenut suur-asiakas: Asiakas valmistelee itse tilauksen tehtaan kanssa, tarvittaessa käännös-, sopimus- ym. tukipalveluita, laaduntarkastus tehtaalla ja laboratoriomittaukset ulkopuolisen tarkastajan tekemänä, asiakas hoitaa kuljetuksen ja “paperisodan” itse.
  • Jotain muuta: Palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi, yllä olevien ääritapausten välillä.

Olemme rakentaneet polun, jolle ohjaamme teidät mielihyvin – alumiiniprofiilien hankinta on nyt joustavaa, taloudellista ja turvallista!

Lisätiedot

Tuote - yleisnimi

Palvelu

Hinnoitteluyksikkö

kpl

Mittayksikkö

Paino: kg & Mitat: mm

Alkuaineet

Al=Alumiini, B=Boori, C=Hiili, Ce=Cerium, Co=Koboltti, Cr=Kromi, Cu=Kupari, Fe=Rauta, Mg=Magnesium, Mn=Mangaani, Mo=Molybdeeni, N=Typpi, Nb=Niobium, Ni=Nikkeli, P=Fosfori, Pb=Lyijy, S=Rikki, Si=Pii, Sn=Tina, Ti=Titaani, V=Vanadiini, W=Volframi, Zn=Sinkki

Damasteel tuotteet

Zoom in Regular Zoom out

Teräsrenki on lomalla 25.6 - 1.7.2018. Tehdään taas kauppoja ensi viikolla. Kiitos!